reiki tanfolyam

A reiki magabiztos használata otthon

A fizikai és lelki eredetű tünetek kezelésére kitűnő módszer a reiki. Olyan képességet ad, ami lehetővé teszi, hogy kapcsolódjunk az isteni szférával és energiát nyerjünk onnan. A reiki tanulható. Egy képzés során olyan spirituális gyógyító erőt tehetsz magadévá, ami az élet számtalan területén hasznodra válik. De nézzük meg pontosan milyen ismereteket és gyakorlatot biztosít számodra a három egységes reiki 1 tanfolyam.

A Shoden vagy Zenki a reiki elsajátításának első ciklusa. Ahogy halad előre a tanfolyam, egyre inkább megismered a reiki eredetét, megérted az elméletét és szépen lassan gyakorlatot szerzel a Jikiden Reiki technika alkalmazásában.

Ez egy olyan kurzus, ahol a belépő a ráhangolódás. A kiscsoportos foglalkozások alkalmával meditációval csendesedik le az elméd, így lesz ideális a lelki készültséged a reiki gyakorlásához. A tanfolyam megadja a biztos alapokat az otthoni alkalmazáshoz. Ezután önmagadon és másokon is alkalmazhatod amit tanultál, a gyógyítás során intuíciódra és az energia érzékelésre támaszkodva. Lehetőséged lesz megélni a belső egyensúlyt és növekszik spirituális tudatosságod.

Sokan nap nap után stresszbe, lelki terheltségbe beletörődve élik életüket és eszükbe sem jut, hogy a reiki 1 tanfolyam egy működő segítség lehet. Nem jó sodródni az árral, mindig a saját kezünkbe kell vennünk az irányítást, hogy a mindennapokhoz vitalitást szerezzünk és megvédjük egészségünk. Aki egy kicsit is érzi, hogy jó lenne változtatni, a közérzetén javítani és az életet élvezhetőbbé, vagy csak élhetőbbé tenni, annak egy lehetőség, hogy segítsen magán és akár másokon is. A reikivel olyan szemléletmóddal gazdagodhatunk, ami a hétköznapokban mindig jól használható, felszabadító eszköz lesz. Tapasztald meg a reiki energia jótékony hatását és olyan állapotba kerülhetsz, amire vágysz.