Murano ágyazható kanapé

Te is a nappaliban alszol, de nem kényelmes alváshoz a kanapéd? Akkor ezt neked is tudnod kell!

Az alváshiány napjaink legsúlyosabb egészségügyi problémái közé tartozik. Következményei messze túlmutatnak a fáradtságon, ezért nem szabad félvállról venni.

A rossz alvás egyik fő oka a nem megfelelő fekhely. Amikor kicsi a lakás, akkor gyakori megoldás a kinyitható kanapék használata, ami nappal ülőbútorként, éjjel pedig fekvőalkalmatosságként szolgál. Ez rendben is lenne, de csak akkor, ha kialakítása valóban betölti mindkét funkciót és kényelmes éjszakai pihenést biztosít.

Kiváló minőségű kanapéágy Budapest területén a Kanapé Shop kínálatában is elérhető. A kanapeshop.hu online felületen elképesztően széles kínálatból választhatjuk ki az igazi kanapéágyat, ami többé nem lehet oka rossz alvásunknak. A különbség pedig a kialakításban rejlik.

Milyen a mindennapos alvásra alkalmas kanapé?

Több szempont határozza meg, hogy a kinyitható kanapé mennyire alkalmas az órákon át tartó pihentető alvásra. Az egyik szempont a fekvőfelület mérete. Ha szélessége kicsi, vagy fekvőrésze rövidebb, akkor nem lehet igény szerint elhelyezkedni, forgolódni, esetleg lelóg a lábunk, ami nagyon zavaró lehet.

A másik szempont, hogy miből készült a matracos kanapé. A Lux rendszerű kanapék kifejezetten alkalmasak a pihentető alvásra, kifejezetten ajánlottak a kanapéágyhoz. Speciális elrendezésükkel, melyet három rugóréteg és rugalmas hideghab alkot, mind az ülés, mind a fekvés kényelmét optimálissá teszik.

A kanapéágy egyik fontos tulajdonsága az alvásfunkció, ami lehetőséget biztosít a mindennapi alváshoz az optimális fekvőfelület kialakításához. A csúcstechnológiás poliuretán hideghabot sokan nem ismerik. Pedig a fekvőhelyként szolgáló ülőgarnitúráknak rugalmasságot és szellőzést biztosít, ezáltal a fekvés közben sokkal jobb testtartást vehetünk fel, ami pihenésünk minőségét, komfortját emeli. Nem beszélve arról, hogy élettartama is sokkal hosszabb.

Ezek alapján az a legjobb, ha a kanapéágy funkcionális, kényelmes és a mérete kicsit sem nyomasztó.

Ejtsünk néhány szót az esztétikumról is. Fontos, hogy az anyag az állandó fekvéstől ne kopjon ki, tehát bírnia kell a strapát a textilnek és a szivacsnak egyaránt. Az sem másodlagos, hogy mennyire tisztítható, hiszen a nappal ülőfelületnek, éjjel ágynak használt ülőgarnitúra elég nagy igénybevételnek van kitéve.

Az ágyneműtartós sarokgarnitúra ággyá alakítása legyen egyszerű, könnyű és gyors. Fontos, hogy ne tegyen kárt a padlóban az alsó fiók mozgatása által. Főleg azért, mert az ágyneműtartó egyszerű, felnyitható megoldással is kivitelezhető.

Válasszunk hát prémium minőségű, igazi ágyazható kanapét és mondjunk búcsút a rossz éjszakáknak.