e-cigi liquid rendelés

Szaporodik a baráti társaságokban az e-ciki

Egy hétvégi buli a barátokkal az egész heti fáradtságos munkát felülírja. Nincs is jobb az összeülős, iszogatós szombat estéknél és a beszélgetés közben egymás után gyújtott cigarettáknál. A dohányzási szokások manapság különbözőek, sokat változott a helyzet, a néhány évvel korábbihoz képest. Hoztunk néhány információt annak, aki ma még csak kacsingat a vágott dohány füstfelhője mögül az e-cigi kíméletesebb és illatosabb gőze felé.

Már az elején tisztáznunk kell egy lényeges különbséget: az e-cigi nem ég, tehát égéstermék sem keletkezik, elmarad a durván negatív hatás, ami szervezetedet érné. Sokkal kíméletesebb alternatívát jelent, mellyel a dohányzási szokásaidat bőven kiélheted. Természetesen azt nem jelenthetjük ki, hogy egészséges, de az biztos kevesebb káros anyag kerül általa a szervezetedbe, ami jó hír.

Az e-cigi előnyei pedig tagadhatatlanok. Ki ne örülne annak, ha káros szokását nem feladnia kell, csak felcserélni valami másra, ami ugyanolyan élvezetet ad.

Miből áll az e-cigi? Kézikészülékből, akkumulátorból és a hozzá tartozó patronból. Hálózati áramról, vagy USB-ről tölthetjük, hiszen elektromos.
A patronok tartalmazzák azt a folyadékot, melyet nagy élvezettel elgőzölhetsz és füst helyett fújhatsz. Az e-cigi liquid rendelés pofon egyszerű folyamat és válogatni az aromák között elég izgalmas feladat. A dohányos ízek mellett mentolos, gyümölcsös és egész különleges ízeket is találsz, sőt a bázisfolyadék sokfélesége lehetővé teszi, hogy összeállítsd a saját ízlésednek megfelelő liquidet.

Gondold csak át, ezentúl az élvezeté lehet a főszerep, de az egészségedet mégsem rombolod. A baráti összejövetelek illatosabbak lehetnek és nem mérgezed a környezetedet sem. A bónusz pedig, hogy sokkal könnyebben leteszed ezzel a hagyományos cigarettát. Mert akár hiszed, akár nem, van nikotinmentes e-cigi is, ebben az esetben, az elporlasztásra kerülő folyadékban nincs nikotin. Persze nem kell így kezdened, elég, ha először csökkented a nikotin adagot, végül pedig a nikotin teljes elhagyásával leszoksz a dohányzásról, amit a barátokkal meg is ünnepelhettek.