online álláshirdetés

Munkaidőről és juttatásokról az álláshirdetésben

Az online álláshirdetések előnyei ma már megkérdőjelezhetetlenek, online egyszerűen, gyorsan eljuthatunk a potenciális munkavállalókhoz és nem mellesleg ezek a hirdetések még költséghatékonyak is. Vagy akár ingyenesek, mint amilyen a Lépés Magazin oldalon. Itt ingyenes hirdetés feladási lehetőséggel várják az ügyfeleket, legyen szó akár álláshirdetés feladásáról. A munka, job, állás kifejezésekre millió találatot kapunk a keresőoldalakon, fontos, hogy olyan helyen hirdessünk, ahol a jelentkezők is ott vannak. Ilyen hely a Lépés Magazin oldal.

A hol után a hogyan is fontos kérdés. Természetesen a munkakör megnevezése alap, mint ahogy az is, hogy a hirdetésben benne legyen, hogy mit kínál a munkáltató és mit vár el. Ezen kívül van még pár dolog, amiről ne feledkezzünk meg, ha álláshirdetést adunk fel.

Álláshely és munkaidő

Például a munkahely elhelyezkedése nagyon fontos, valamint az is, hogy a munkakör jár-e a későbbiekben utazással, áthelyezéssel. Ezekkel jó tisztában lenni, nehogy végül olyan jelentkezőt vegyünk fel, aki nem szeret és nem is hajlandó hosszabb időt az ország más részein vagy akár külföldön tölteni. Jobb ezt az elején tisztázni. Ugyanígy fontos a munkaidő megadása is, vonzó tud lenni a rugalmas munkavégzés, azonban számos hátulütője van. Ha csak ennyit írunk, azzal voltaképp még nem mondtunk semmit. Egyértelműsítsük tehát, hogy mit is értünk rugalmas alatt és az sem árt, ha beírjuk, hogy van-e lehetőség otthoni munkavégzésre. Ez egyébként egyre fontosabbá válik a munkavállalók számára.

A fizetés és juttatások

A legtöbben még mindig ódzkodnak attól, hogy beírják a fizetést az álláshirdetésbe, holott vélhetően tisztában van a munkáltató azzal, hogy mekkora fizetési tartományban is gondolkodik. Ha nem írunk fizetést, inkább azt se írjuk, hogy versenyképes fizetés, mert ez sablonos és egyébként sem mond semmit. Ha viszont leírjuk, azzal a jelentkezők dolgát is megkönnyítjük, mert így tudják mérlegelni, hogy az egyik fontos dolog – a pénz – megfelel-e az elvárásaiknak.

Lépés Magazin